Gjoko Taneski

Перевод песен Gjoko Taneski

Gjoko Taneski

Gjoko Taneski Јас ја имам силата

Јас ја имам силата Се буди денот нов А дождот пак ќе доjде каj нас Студен камен ти до мене си Не допира ги мои ве усни тоа не си…